Ciao!

D’Angelo është lumturi! Është nje vend ku mund te ndani momente te bukura me njerezit qe doni. Ne zemer te D’Angelo eshte dashuria per çokollaten. Te gjitha produktet tona jane te bera me dore, me cilesi premium, per te dhuruar nje eksperience te paharrueshme dhe unike.

Shërbim Delivery

Tani mund ta shijoni D'Angelon në shtëpinë ose zyrën tuaj!

Klikoni në metodën tuaj të preferuar:

Pyetje Të Shpeshta

Porosia minimale është 600.

Shërbimi ynë delivery varet nga vendndodhja juaj, mund të jetë falas ose kundrejt një pagese minimale. Nëse porosisni online, website do të llogarisë automatikisht tarifën delivery bazuar në adresën që ju përcaktoni. Nëse telefononi apo shkruani në WhatsApp për këtë do t’ju informojë një anëtar i stafit tonë

Reth 30-45 minuta, në varësi të vendndodhjes tuaj. Ju lutemi duhet të kuptoni se gjithcka që përgatisim e bëjmë në çast për arsye sepse duam që'iu servirim një produkt të freskët dhe cilësor.

Të gjitha! Shikoni menunë më sipër.

POROSIT TANI

Pikat

Vënd Pune

Provoni një eksperiencë unike,
në një vend unik si D'Angelo!
(18+ me dëshirën për të mësuar)

Franchise

A SWEETER WORLD.

WE ARE LOOKING FOR INTERNATIONAL PARTNERS. LEARN MORE.

QUALIFICATION CRITERIA

Applicants must meet the below qualification criteria to gain consideration for a D'Angelo International Franchise:
  • Experience as a large business operator.
  • Infrastructure and resources to meet our development schedule.
  • Real Estate experience in the market to be developed.
  • Total commitment to the development of the D'Angelo.
  • Cultural fit and a passion for D'Angelo.

Kontakt

Mund të na kontaktoni për çdo gjë më poshtë.
Ne do t'iu kthejmë një përgjigje sa më shpejt!

Social!