YOUR CHOCOLATE

THJESHT PËRFEKT

Historiku

D’Angelo i hapur enkas për të sjellë cilesinë dhe natyralitetin. Motoja jonë është origjinaliteti, risia dhe përkushtimi. Një ambjent ku mund të filloni diten tuaj, një ambjent ku mund të jetë pikëtakimi me miqtë tuaj, një ambjent ku mund të kujtoni femijerine tuaj...
Te gjitha keto falë shijes së produkteve tona!

Sherbim Taxi

Tani mund ta shijoni D'Angelon ne shtepinë ose zyren tuaj!

069 9779 669

Pyetje Të Shpeshta

Porosia minimale është 600.

Reth 30-45 minuta, varet nga vendndodhja juaj.Ju lutem duhet të kuptoni se gjithcka qe pergatisim e bejmë ne cast per arsye, se duam që tju servirim nje produkt te freskët dhe cilesor.

Te gjitha! Shikoni menunë me siper.

Lokali

Franchise

A sweeter world!
We are looking for intentional partners to expand our brand to more people.
Lets get in touch
franchise@dangelo.al

Vende Pune

Po kerkoni pune?
Kemi vëndë pune të lira.
Aplikoni!
Nse jeni të interesuar dërgoni CV tuaj tek jobs@dangelo.al

Kontakt

Rr. Abdyl Frasheri, Prane Presidences.
069 9779 669
service@dangelo.al

Social!